Om oss

Du är precis på rätt plats vid rätt tillfälle.

BSS flytt och fastighetsservice AB grundades av två passionerade och målmedvetna sammarbetskollegor. Bolaget bildades i år 2021 och har sitt säte i trelleborg. Företagets mål är att skapa en god arbetsrelation mellan våra uppdragsgivare och anställda. På grund av detta så ser företaget till att sätta rätt kompetens på rätt plats.

för din trygghet

Integritetspolicy och GDPR

Individens personliga integritet och säkerheten för dennes personuppgifter är viktigt för oss på BSS Flytt & Fastighetsservice AB. Företaget ansvarar för att se till att alla personuppgifter behandlas på ett korrekt sätt och i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).

Denna integritetspolicy beskriver BSS Flytt & Fastighetsservice Ab:s behandling av personuppgifter för arbetssökande, anställda samt uppdragsgivare och
samarbetspartners.

Företaget följer arbetsmiljöverkets bestämmelser och ser till att alla personal är medvetna under vilka förhållande de får arbeta.

En sund arbetsmiljö och kollegor som inte far illa är en självklarhet hos oss. Våra anställda omfattas av anställnings och ansvarsförsäkring så att vår uppdragsgivare inte behöver vara skyldig till det. Företagets likabehandlingsplan är gjord i syfte att främja allas lika värde i all möjligaste mån.

Info

BSS Flytt & Fastighetsservice AB

Org.nr: 559313 – 3621
Företaget har F-skatt
och ansvarsförsäkring.

kontakt

BSS Flytt & Fastighetsservice AB © 2021 All Rights Reserved.